“Mijn vader heeft op de autobanden geschoten”

1 Front Crimineel neergeschote1De politie heeft maandag vier verdachten aangehouden van wie een dodelijk is geraakt. Dit incident deed zich voor te Wayambo. Dagblad Suriname sprak hierover met Anand, een buurtbewoner. Hij verklaarde dat op een gegeven moment het alarm van de woning van zijn buurvrouw afging. Hij nam poolshoogte en zag op het erf van zijn buurvrouw een onbekend manspersoon. Op de inrit van de buurvrouw stond ook een Toyota Vitz geparkeerd. Anand en zijn vader gingen er naar toe met hun wagen. Zijn vader nam zijn jachtgeweer dat wel gedekt is middels een vergunning, ook mee. De verdachte die op het erf stond, was gewapend. Bij het zien van Anand en zijn vader schoot de crimineel in hun richting. ”Kennelijk is het afgevuurd schot tegen de wagen van de verdachten aangekomen. Het kan zijn dat dit schot de verdachte heeft geraakt. Mijn vader heeft op de autobanden geschoten”. Anand zegt dat de aangehouden verdachten oud bekenden van de politie zijn. De rovers hebben niets kunnen buitmaken. De alerte buurtbewoners hebben snel gereageerd. De ambulance werd ingeschakeld om de gewonde af te voeten. Echter bleek dat hij geen tekenen van leven meer toonde. De drie aangehouden verdachten blijven in arrest. Men gaat na of de verdachten inderdaad iets te maken hebben met de inbraak.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!