Crimineel doodgeschoten

Crimineel neergeschoten
1 Front Crimineel neergeschote12Een manspersoon heeft het leven gelaten bij een beschieting maandag aan de Wayamboweg in het district Saramacca. Volgens een buurman merkte hij de drie indringers op toen zij bezig waren in te breken in de woning. Er ontstond hierna een schotenwisseling tussen hem en de verdachten. Een van de mannen is geraakt en heeft als gevolg hiervan het leven gelaten. Volgens de getuige waren de mannen gewapend met vuistvuurwapens en jachtgeweren. De verdachten reden een blauwgelakte Toyota Spacio. In dit voertuig kwam de beschoten verdachte te overlijden. Het lijk is in beslag genomen voor obductie. De afdeling Public Relations van het KPS meldt dat zij via de Centrale Meldkamer de melding binnenkregen. Een manspersoon die uit het bos kwam, werd door Surveillance Wanica aangehouden. Twee anderen die te voet liepen richting Paramaribo werden door de politie van Jarikaba staande gehouden. Zij gaven aan dat zij zomaar door burgers zijn beschoten en dat het voertuig waarin zij zaten daardoor een lekke band had. Op aanwijzing van de mannen deden de wetsdienaren de plek aan, waar het voertuig was achtergelaten. In het voertuig trof de politie het levenloze lichaam van een vierde manspersoon aan. Het lijk vertoonde schotverwondingen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
FR
.

error: Kopiëren mag niet!