Consumentenbond maakt zich zorgen om ondergewicht goederen

De Consumentenbond Suriname, onder leiding van Rudy Balker, wordt dagelijks geconfronteerd met klachten vanuit de gemeenschap over ondergewicht van bepaalde goederen. In plaats van 1kg in de zakken te vullen, wordt er 800 of 700 gram gevuld. De consument wordt hierdoor benadeeld. De bond roept de consument op om waakzaam te zijn alvorens hun goederen mee te nemen. Een andere klacht waarmee de consumentenbond geconfronteerd wordt, is dat puntbroodjes steeds kleiner worden. Dat betekent dat moeders, die meerdere kinderen naar school moeten sturen, een extra probleem naast de verhoogde stroomtarieven erbij hebben. “Wij vragen u met beleefd verzoek deze zaken met uw werkarmen op te lossen”, stelt de Consumentenbond in een brief aan minister Sieglien Burleson van Handel en Industrie.

error: Kopiëren mag niet!