NPS blijft dokteren aan de structuren

De afdeling Paramaribo van de Nationale Partij Suriname blijft dokteren aan de hoofdstedelijke structuur van de partij. Voorzitter Ivanildo Plein bevestigde desgevraagd dat er veel tijd en energie wordt gestopt in de administratieve en organisatorische aspecten. Inmiddels is de tweede fase van bestuursverkiezingen voor de onderafdelingen ingegaan. Het streven is om in deze periode 25 onderafdelingen nieuw leven in te blazen en bestuursverkiezingen te houden. Als het eenmaal zover is, zal de NPS afdeling Paramaribo in totaal 50 goed functionerende en slagvaardige onderafdelingen kennen.
Commewijne
De overige afdelingen zijn op hun eigen wijze ook bezig om het beleid van het hoofdbestuur onder Rusland uit te voeren en meer gestalte gegeven. Ook NPS afdeling Commewijne beijvert zich om het partij- en politiek programma uit te voeren. Vanwege de vastenmaand van de moslims heeft deze afdeling haar publieke activiteiten enigszins ingetoomd. Afdelingsvoorzitter Marlon Budeke benadrukt dat het zo hoort. ‘Tijdens de vastenmaand wordt er uit eerbied rekening gehouden met de gewoontes en gevoelens van de mens.’
Vaderdag
De partij bereidt zich voor op Vaderdag. Een gelegenheidscommissie heeft als taak meegekregen om de vaders op een voetstuk te plaatsen. De NPS Vaderdag wordt op 17 juni in Grun Dyari aan de Johan Adolf Pengelstraat gehouden. Het aanvangsuur is vastgesteld op 18:00 uur.

error: Kopiëren mag niet!