Gajadien zal zich niet laten bevuilen door woorden Doekhie

Gajadien zal zich niet laten bevuilen door woorden DoekhieAssembleelid Asiskumar Gajadien zegt aan Dagblad Suriname dat hij zich niet wenst te begeven op het niveau van NDP-parlementariër Rashied Doekhie. De NDP’er had in een eerder vraaggesprek aangegeven dat de VHP-topper laptops en een dienstwagen van het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft verduisterd. Ook zou hij vuilophalers hebben misbruikt om zijn huis te laten bouwen. “Je kan iemand wel uit een riool halen, maar de innerlijke rioolbevuiling van een persoon kan je niet weghalen. Als ik een steen werp op een hoopje poep, kan ik ook bevlekt worden”, zegt de politicus. Gezien het feit dat de opgesomde beschuldigingen om strafbare feiten gaat, daagt hij Doekhie uit om de bewijzen naar de procureur-generaal te brengen. De VHP’er benadrukt dat hij gemakkelijk Doekhie voor het gerecht kan slepen voor deze gedane uitspraken, maar dat zal hij niet doen. “Ik zal hem niet belangrijker maken dan hij nu wenst te zijn. Deze gelden kan ik liever gebruiken om aan arme mensen te geven, die juist behoefte hebben aan dit geld. Bovendien gelooft niemand hem.” De parlementariër blijft bij zijn eerdere uitspraken gedaan bij de afgelopen massameeting van de VHP in Nickerie. “Niet alleen Doekhie, maar de totale NDP heeft het volk voor de gek gehouden en de gelden opgesoupeerd”, aldus Gajadien.
FR

error: Kopiëren mag niet!