Functieverdeling NPS hoofdbestuur

Functie verdeling NPS hoofdberstturHet op 22 mei jongstleden gekozen hoofdbestuur van de Nationale Partij Suriname (NPS) heeft haar eerste officiële bestuursvergadering gehouden op 1 juni. Desgevraagd verklaarde voorzitter Gregory Rusland, die herkozen is als voorzitter, dat hij en ondervoorzitter Jerrel Pawirirdjo in functie zijn gekozen, door het Congres van de NPS, het hoogste orgaan binnen de partij. Woensdagavond werden de overige bestuursfuncties ingevuld. Patricia Ethnel en Irshaad Mohamed Fatehmohamed zijn respectievelijk secretaris en adjunct secretaris geworden. Het lid Andy Sie Lau is de penningmeester. In de volgende vergadering zal de verantwoordelijkheid voor de verschillende beleidsgebieden van de overige hoofdbestuursleden: Leendert Abauna, Roseline Daan, Dorothy Hoever, Orpheu Marengo, Silenta Neslo, Ronny Oemar, Hesdy Pigot, Ruth Renfurm-Coutinho en Wayne Telgt bepaald worden. Naast de functieverdeling stond de heersende politiek en de economische omstandigheden die het volk wurgen besproken. De relatie tussen Suriname en het IMF werden ook onder de loep geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!