Bewoners Geyersvlijt klagen over slechte wegen

Bewoners Geyersvlijt kampen met slechte wegBewoners van de Adoe- en de Mathoestraat op Geyersvlijt klagen ernstig over de slechte staat waarin hun wegen nu verkeren. Het overgrootste deel van de straten vertonen diepe kuilen. Al maanden is de herasfaltering van deze twee wegen gestagneerd vanwege de precaire financiële situatie nationaal. Nu zeggen de bewoners het haast niet meer uit te houden, omdat zij zowel rijdend als te voet zeer moeilijk hun huis kunnen bereiken. “Niet alleen banden van voertuigen gaan eraan, maar ook mijn schoen is erdoor kapot gegaan”, zet Marchano Scholsberg van de Mathoerastraat. Hij loopt ‘s avonds over deze weg naar school of naar het werk. Gisterenmorgen begonnen de buurtbewoners van de Mathoerastraat kleine lozingen te graven om het overtollige water weg te laten vloeien. Ze zeggen niet te weten wat de overheid zal doen met de onafgemaakte wegen.

error: Kopiëren mag niet!