EBS niet aansprakelijk voor diensten niet erkende betaalkantoren

De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) maakt bekend dat zij niet aansprakelijk is voor transacties die bij niet erkende bureaus/bedrijven plaatsvinden. Dit meldt de afdeling Customer Services (CS). Privédienstverleners doen betalingen voor klanten van de EBS en vragen voor elke bij hun gedane transactie een financiële vergoeding.
Bij enkele van de klanten kwam het voor dat rekeningen niet gelijk bij de EBS waren voldaan. Een gevolg hiervan is dat er incassomaatregelen kunnen worden getroffen. De benadeelden begeven zich dan naar de EBS met hun klachten.
De EBS verduidelijkt dat klanten geheel zelf verantwoordelijk zijn voor betaling bij niet door de EBS erkende betaalkantoren. De EBS dienstencentra en erkende betaalkantoren in stad en district staan aan de achterzijde van de kennisgeving en kwitantie vermeld.

error: Kopiëren mag niet!