Billboard Godo pakkend, grappig en serieus

Billboard GODO onduidelijk voor gemeenschapVerschillende burgers attendeerden Dagblad Suriname op een billboard van de kredietcoöperatie Godo. Burgers kunnen zich niet terugvinden in de boodschap die Godo op haar billboard geplaatst heeft. Op het billboard van Godo dat op de hoek van de Kernkampweg en de Johannes Mungrastraat staat, leest men namelijk het opschrift ‘Aan het eind van je salaris en nog een stukje maand over? Ik niet, want ik laat mijn salaris bij Godo storten’. Velen zijn van mening dat het om een blunder gaat qua zinsconstructie.
Marketing en PR-manager Andressa Hunsel verzekerde dat het in deze helemaal niet gaat om een blunder in de zinsconstructie. ‘Wat Godo eigenlijk met haar boodschap wil overbrengen, is dat de bank zich bewust is dat burgers nu lang voor het einde van de maand reeds door hun geld heen zijn. Sommige mensen hebben omstreeks de 15de van de maand geen geld meer. Ze hebben in principe dus nog een stukje maand over. Waarom die dame die op het billboard afgebeeld staat, aangeeft dat zij dat probleem niet heeft, komt doordat zij gebruik kan maken van de verschillende diensten van Godo, waaronder het gemakkelijker lenen wanneer het salaris bij ons gestort wordt. Ook mag men ‘rood’ staan. ‘Rood’ staan is nog niet populair in Suriname en houdt in dat men extra kredietruimte krijgt, die elke maand weer wordt aangezuiverd. Dat is wat wij willen aangegeven met het billboard’, verduidelijkt Hunsel.
De manager geeft aan dat de coöperatie hierbij juist het idee had dat de boodschap goed zou overkomen, omdat de meeste mensen vanwege de huidige economische situatie nu, heel snel door hun geld (salaris) heen zijn. De boodschap moest pakkend zijn, grappig en het moest mensen aan het denken zetten. Volgens Hunsel is er vooralsnog geen contact met Godo zelf opgenomen met betrekking tot het billboard. Maar indien men behoefte heeft dat nog te doen, kan men contact opnemen met Godo zelf, op hun website of via facebook.

error: Kopiëren mag niet!