Verkiezing hoofdbestuur NPS op schema

Voorzitter Romeo van Russel van het congresbestuur van de Nationale Partij Suriname heeft bevestigd dat alles en iedereen gereed is om tijdens het congres van de partij op zondag 22 mei een nieuw hoofdbestuur voor de NPS te kiezen. Voorzitter Sandra Goedhoop en de leden Frank de Miranda en Muriel Held van de verkiezingscommissie hebben zich goed van hun taak gekweten en de afdelingen zijn volop in de weer om de gemandateerden en andere leden te mobiliseren ter bijwoning van het congres.
Op de agenda van de congresvergadering staan ook de benoemingen van de adviesraad en de jongerenraad. Het ligt ook in de bedoeling om de zittingstermijnen van het hoofdbestuur middels een statuutwijziging, van 3 naar 5 jaar te verlengen.
Er is maar 1 kandidatenlijst ingediend door gegadigden, die een bestuursfunctie ambiëren. Verwacht wordt dat met voorzitter Gregory Rusland en ondervoorzitter Jerrel Pawiroredjo, de bestuursleden Hesdy Pigot, Patricia Etnel, Wayne Telgt, Orpheu Marengo, Ruth Renfurm-Continho, Ronny Oemar, Roseline Daan, Irshaad Fatehmahomed, Sie Man Lau, Michael Persaud, Silenta Neslo en Leendert Abauna zullen worden gekozen.
Voor het congresbestuur zijn voorgedragen kandidaat-voorzitter Danielle Beeldsnijder- Van Windt en de kandidaat-leden Arnold Kruisland, Rugia Bergraaf, Sjachnaz Pengel, Ben Woodly, Monique Sowidjojo en Runaldo Druiventak.

error: Kopiëren mag niet!