SEMC doneert airco’s aan thoraxcentrum AZP

SEMC doneert airco
SEMC doneert airco2
SEMC doneert airco3In de maand mei 2016 heeft het thoraxcentrum van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, negen (9) airco units in ontvangst mogen nemen van het bedrijf Ford – SEMC. Suriname Earth Moving Contractors (SEMC) is een grondverzetbedrijf.
Deze units zijn kosteloos geïnstalleerd door het bedrijf van dhr. Williams. Op dinsdag 10 mei vond de symbolische overdracht plaats middels het onthullen van een gedenkplaat op de afdeling. Deze donatie is met inzet van cardioloog J. Jessurun van het AZP en de bereidwilligheid van de directie van SEMC tot stand gekomen. De airco’s op de verpleegafdeling waren toe aan vervanging. Gezien de huidige financiële situatie in de gezondheidszorg zijn de specialisten, m.n. Jessurun, zelf op zoek gegaan naar een donateur. Ze belandden bij de Ford—SEMC directie, die onmiddellijk bereid was om het verzoek in te willigen. Jessurun gaf aan SEMC zeer erkentelijk te zijn voor dit gebaar en hoopt dat de afdeling Thoraxcentrum Paramaribo vaker mag aankloppen, want er is nog een aantal projecten.
“Middels het onthullen van de gedenkplaat willen we aangeven dat SEMC – Ford hart heeft voor de gemeenschap. Zuster Kosoredjo, hoofdverpleegkundige, sprak namens de patiënten en het personeel haar dank uit. Van Ravenswaaij, directielid SEMC – Ford, vertelde in zijn korte toespraak dat SEMC en AZP reeds lang buren zijn. Volgens hem vervult het AZP een belangrijke taak in de Surinaamse samenleving, ondanks dat het niet altijd even gemakkelijk gaat. Hij heeft heel veel respect en bewondering voor het medisch team dat naast zijn drukke werkzaamheden toch de tijd heeft genomen om op zoek te gaan om de problemen op te lossen. Hij is blij om op deze manier (schenking van de airco’s) iets terug te kunnen geven aan de samenleving.

error: Kopiëren mag niet!