Jurist Stanley Marica heengegaan

downloadDe gerenommeerde Mr. Stanley Marica, heeft na een kortstondig ziekbed in India, het tijdige met eeuwige verwisseld. Zijn neef, de politicus Clifford Marica zegt, dat zijn heengaan niet helemaal onverwacht is gekomen, gezien de aard van zijn aandoening die hem in het buitenland trof. Toch had de familie gehoopt, dat hij het nog zou halen. Stanley wilde nog veel meer dan hij tot nu toe heeft neergezet in Suriname verwezenlijken. Zijn grote droom was om zijn ruim en modern kantoor aan de Henck Arronstraat in gebruik te nemen.
Volgens Clifford Marica was de hele familie bijzonder trots was op de wijze waarop oom Stanley zich heeft waar gemaakt op juridische, politiek en maatschappelijk vlak. ‘Hij heeft de naam van de familie uitgedragen en hoog gehouden. Stanley Marica was gehuwd met Wilma Gorisson. Het huwelijk werd gezegend met de kinderen Cynthia en Milton.

error: Kopiëren mag niet!