Fonds Studiefinanciering ook op Jongeren Informatiebeurs

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
De Jongeren Informatiebeurs ging op 14 mei van start. Jongeren die nog niet weten welke studierichting ze op willen gaan of jongeren die gewoon meer informatie willen over de mogelijkheden die zij hebben op het gebied van onder andere carrière maken, kunnen tot 17 mei de beurs bezoeken. Ook het Fonds Studiefinanciering Suriname (FSS) stelde de geïnteresseerde studenten in de gelegenheid om informatie te vergaren over de financiële mogelijkheden, die het studeren gemakkelijker kan maken. Wonny Boedhoe, directeur van de Nationale Ontwikkelingsbank, vertelde de studenten over de procedures, voorwaarden, voordelen en verantwoordelijkheden van studenten bij het aangaan van een lening bij de bank. Het is de 8ste keer dat de Jongeren Informatiebeurs in Suriname gehouden wordt. Hiermee voorziet de organisatie in de behoefte bij de jongeren naar educatieve informatie. De beurs eindigt morgen. Ook het Nationaal Leger was aanwezig en informeerde studenten omstandig over carrièrekansen in het leger. (foto’s Regilio Derby)

error: Kopiëren mag niet!