EBS-voertuigen ingezet bij overheid

Een vertegenwoordiger van het ministerie van Buitenlandse Zaken (l) neemt uit handen van EBS'er Sunny Bakboord de sleutels in ontvangst
Een vertegenwoordiger van het ministerie van Buitenlandse Zaken (l) neemt uit handen van EBS’er Sunny Bakboord de sleutels in ontvangst
De Energiebedrijven Suriname (EBS) heeft de daad bij het woord gevoegd ten aanzien van het efficiënt voertuigenbeleid dat is beloofd. Op 27 april zijn op één van de parkeerhavens van de EBS aan de Borretstraat, 12 voertuigen overgedragen aan de overheid. Het gaat om een aantal pick-up trucks en luxe auto’s. Het ministerie van Handel en Industrie zal de voertuigen inzetten ten behoeve van de Economische Controledienst. Andere ministeries die ook in aanmerking kwamen voor de voertuigen zijn Sociale zaken en Volkshuisvesting, Onderwijs en Wetenschappen, Buitenlandse Zaken en Openbare Werken.
Eerder dit jaar in februari werd het voertuigenbeleid van de EBS aangepast en werden ongeveer 42 bedrijfsvoertuigen anders ingezet. Een groot deel van deze voertuigen is in de operatie ingezet bij de verschillende diensten binnen het bedrijf. Het doel van het gewijzigde voertuigenbeleid is onder andere om het brandstofverbruik terug te brengen en te beperken tot de operationele voertuigen voor een efficiënte bedrijfsvoering.

error: Kopiëren mag niet!