Vrouw aangehouden die winkeliers oplichtte met rekeningbonnen

De politie van Flora heeft op woensdag 11 mei de 42-jarige Martha K. aangehouden. Benadeelden hebben de afgelopen tijd aangifte tegen Martha gedaan wegens oplichting en bedreiging. Zij heeft vanaf de maand december 2015 bij diverse rekeninghouders bonnen van een winkelzaak genomen. Martha nam goederen op rekening met zowel originele als vervalste bonnen. Als de rekeninghouders haar opriepen voor de betalingen, verscheen zij nooit. Ze hield de mensen steeds een ander verhaal voor en bedreigde enkelen zelfs met de dood. Redenen genoeg voor de benadeelden om aangifte tegen haar te doen. Na te zijn opgespoord, gelukte het de politiemannen de oplichter op 11 mei aan te houden op haar werkplek. De vrouw heeft bekend de strafbare feiten te hebben gepleegd. Martha werd voorgeleid bij de hulpofficier en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is haar gratis loge geboden in het vrouwencellenhuis.

error: Kopiëren mag niet!