Joyrider rijdt schutting MWI omver

1 Joyrider rijdt schutting MWI om verEen bijkans 18-jarige jongen heeft ergens op Munder een auto met ‘draaiende’ motor aangetroffen en is daarmee weggereden. Met de wagen heeft de jongeman de schutting van het Medisch Wetenschappelijk Instituut (MWI) aangereden. Als gevolg daarvan viel de complete schutting om. De eigenaar van de auto schakelde de politie in, ervan uitgaande dat een dief met zijn wagen ervandoor was. Later hoorde hij dat zijn wagen betrokken was bij een verkeersongeval. Dagblad Suriname heeft de informatie dat de 18-jarige jongen, die met de wagen is weggereden, ontoerekeningsvatbaar is. De moeder van de 18-jarige joyrider heeft beloofd dat zij voor al de kosten zal opdraaien. Zij zal zowel de kosten van de schutting als van het beschadigd voertuig vergoeden. De politie van Munder heeft de zaak onderzocht.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!