CBB-medewerkers krijgen geen toestemming voor protestmanifestatie

CBB medewerkers krijgen geen toestemming voor protestmanifestatie.1Directeur John Saharie van het Centraal Bureau van Burgerzaken (CBB) heeft het heel personeel op CBB aangeschreven om de werkvloer niet te verlaten om deel te nemen aan de protestmanifestatie, die vandaag gehouden wordt. “Vanwege het belang van de dienstverlening kan er geen toestemming worden verleend voor vroegtijdig verlaten van de werkplek om deel te nemen aan de protestmanifestatie”, staat in de circulaire, die sedert afgelopen maandag rond gaat. Voor vandaag heeft de C-47 samen met het bedrijfsleven en andere vakbonden een protestmanifestatie afgekondigd, waarmee men de regering een sterk signaal wil geven over het eenzijdig verhogen van de energietarieven.

error: Kopiëren mag niet!