Amerikaanse ambassade maant Amerikanen tot voorzichtigheid

In een urgent bericht geeft de Amerikaanse ambassade hier te lande aan personen met een Amerikaanse nationaliteit aan dat er een demonstratie is gepland voor vrijdag 13 mei. Demonstraties vinden van tijd tot tijd plaats in Suriname als gevolg van internationale en lokale ontwikkelingen. Amerikanen moeten te allen tijde op de hoogte zijn van nieuwsberichten betreffende lokale ontwikkelingen. De politie verwacht ongeveer 15.000 mensen op straat, die vanuit het Kerkplein zullen lopen, teneinde hun ongenoegen te doen blijken over de verhoging van de energietarieven. De ambassade raadt Amerikanen aan om het gebied alwaar geprotesteerd zal worden, te vermijden en steeds alert te blijven voor en na de demonstratie.

error: Kopiëren mag niet!