VHP- mediacommissie komt op tv met: Sranan San e Psa

De VHP- mediacommissie is onlangs gestart met het actualiteitenprogramma “Sranan San e Psa” (Suriname wat gebeurt er?) op de televisie. Voorlopig wordt dit programma uitgezonden op Apintie TV kanaal 10 en Power TV kanaal 7.3. Te zijner tijd zult u van ons vernemen op welke(vaste)dagen en tijden dit programma uitgezonden zal worden. We doen hard ons best om dit programma ook op andere televisie-stations te laten uitzenden.
Sranan San e Psa is een actualiteiten-programma waarin het maatschappelijke leven breed wordt belicht middels straat-interviews- en gesprekken met de man/vrouw van de straat en gasten in de studio. De meest uiteenlopende onderwerpen worden besproken door deskundigen uit onze samenleving.
Doorgaans wordt er vanuit een bepaald medium dat gelieerd is aan een politieke partiij, bewust gekleurde en gemanipuleerde informatie verschaft aan de samenleving. Daarom wil de VHP mediacommissie met dit actualiteiten-programma de samenleving voorzien van juiste informatie over ons sociaal en maatschappelijk leven. Door juiste informatie te verstrekken zal de samenleving een andere kijk hebben op de werkelijke situatie van het land.
VHP mediacommissie

error: Kopiëren mag niet!