COL in gesprek met C-47

Vertegenwoordigers van de Confederatie van Organisaties van Landsdienaren (COL) hebben op uitnodiging van C-47 deelgenomen aan de hearings die worden gevoerd in verband met de verhoging van de elektriciteitstarieven en de aangekondigde protestdemonstratie daartegen. COL- voorzitter Hugo Blanker zei desgevraagd, dat het nog te vroeg is om diepgaand op deze materie in te gaan. Hij en zijn bestuur wachten op het verslag van de COL- afvaardiging na de hearings. Daarna zal er een definitief standpunt worden ingenomen. De COL verliet de vergadering nadat door alle gesprekspartners was afgesproken om woensdag een vervolgvergadering te beleggen. Op deze bijeenkomst zal het programma van de protestmanifestatie bepaald worden. Ondertussen betrekt organisator C-47 die in voortdurend beraad is, meer organisaties om zo sterk mogelijk uit de bus te komen.

error: Kopiëren mag niet!