Gratis Facebook voor Digicel-klanten

Digicel Suriname-topman Alex Holvoet tijdens zijn presentative (foto: Regilio Derby)
Digicel Suriname-topman Alex Holvoet tijdens zijn presentative (foto: Regilio Derby)
Digicel en Facebook, het meest populaire sociale netwerk, zijn een samenwerking aangegaan om in Suriname Facebook gratis te introduceren. Vanaf gisteren kunnen alle klanten van Digicel en nieuwe klanten gebruik maken van deze faciliteit. Deze service verschaft Digicel Suriname klanten gratis toegang tot Facebook, zonder het gebruik van data of beltegoed, zegt Alex Holvoet, CEO van Digicel Suriname. Voor het gratis gebruik van Facebook voor 30 dagen dienen klanten slechts SRD 10 of meer op te waarderen. Na de eerste opwaardering, verlengt elke opwaardering van SRD10 of meer het gratis gebruik opnieuw tot 30 dagen. Dit betekent dat klanten niets in rekening gebracht worden voor het gebruik van Facebook. De opwaardering kan gebruikt worden voor het bellen, het kopen van dataplannen en het verzenden van sms’jes.
‘Free Facebook’ biedt klanten de gelegenheid voor het verzenden van berichten, het bekijken van foto’s, liken, sharen en posten. Dit zonder gebruik van data of beltegoed. Video’s, VoIP bellen en externe links zijn niet gratis. Indien de klant een actief dataplan heeft, kan hij ervoor kiezen om zijn eigen data te gebruiken om de video te bekijken. Indien hij geen actief dataplan heeft, kan hij een dataplan kopen om video’s en externe links te bekijken. Digicel heeft het gebruik van de service zeer klantvriendelijk opgesteld. Klanten worden duidelijk ingelicht over het gratis gebruik. Verder worden zij ingelicht over het dataverbruik indien zij op een externe link zouden klikken. Deze service is mogelijk gemaakt voor iedereen in Suriname. Klanten hebben slechts een Digicel SIM nodig om gebruik te maken van de service. Deze simcard is verkrijgbaar bij elke Digicel winkel.
Als bonus krijgen klanten toegang tot tien informatieve websites, zoals: Wiskunde van TeachMe.com, nieuws en artikelen over meisjes van Girl Effect en Ask.com. Dit initiatief heeft als doel om toegang en kennis te vergroten naar het tweederdedeel van de wereldpopulatie, die nog steeds een leek is op dit gebied. Deze service is nu uitsluitend beschikbaar voor alle Digicel-gebruikers. Toegang tot ‘Free Facebook’ kan middels alle mobiele telefoons via de Facebook applicatie. “Digicel stelt zich als missie om klanten toegang te bieden tot betaalbare mobiele communicatie, toegang tot breedband en nu toegang tot Free Facebook. Dit is onderdeel van onze inzet voor het overbruggen van de digitale verdeeldheid en de reden voor het aangaan van dit bijzondere partnership met Facebook. Digicel stelt als prioriteit om de klant te voorzien van waardevolle producten. Deze service is een bewijs voor onze toewijding en belofte aan onze klanten”, aldus Holvoet.

error: Kopiëren mag niet!