Leerkrachten willen zich verenigen in nieuwe organisatie

Dagblad Suriname verneemt uit betrouwbare bron dat de leerkrachten in Suriname willen gaan voor een nieuwe, overkoepelende organisatie voor alle leerkrachten. Hiermee willen zij ervan verzekerd zijn dat de belangen van alle leerkrachten en niet slechts de belangen van delen van hen, behartigd worden. De organisatie zal zich als doel stellen het respect bij de gemeenschap voor het beroep en de leerkracht zelf te herwinnen. Leerlingen, ouders, inspectie, topfunctionarissen en bonden zullen de leerkrachten weer op een respectvolle en waardige wijze gaan behandelen. Ook zal erop toegezien worden dat de herwaardering van leerkrachten gerealiseerd wordt. De nieuwe organisatie moet een alternatief bieden om te komen tot verandering in het onderwijs.

error: Kopiëren mag niet!