Armand Jurel neemt district Para over van John de La Fuente

John de La Fuente
John de La Fuente
Vandaag is de laatste werkdag geweest van Districtcommissaris (dc) John de La Fuente in het district Para. De La Fuente heeft per 11 febrauri 2015 het district overgenomen van dc Mohammed Kasto. Vrijdag zal het beheer en bestuur van het district worden overgedragen aan dc Armand Jurel ten kantore van de Minister van Regionale Ontwikkeling. Dc Jurel zal maandag welkom geheten worden door het district Para.
Naast reguliere werkzaamheden heeft deze dc zich voornamelijk ingezet voor de renovatie van het commissariaatsgebouw en andere dienstkantoren, de organisatie van de Algemene, Vrije en geheime Verkiezingen, sociaalwerk, ordening vakantiedrukte in de vakantie periode, controle op het vergunningsbeleid, uitbreiding cq verbetering van de infrastructuur en versterking van het wagenpark van het commissariaat.
De 69-jarige John de La Fuente ex-dc van het district Commewijne (1997-2000) heeft in meerdere districten zoals Wanica en Marowijne zijn krachten gegeven. De la Fuente heeft op contract basis in het district Para gewerkt en zal nu, daar zijn contract verlopen is, zijn pensionering verder voortzetten.

error: Kopiëren mag niet!