Moeder die zuigeling achter liet in verzekering gesteld

De 20 -jarige Nancy D. heeft zich op dinsdag 22 maart aangemeld op de afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname na te zijn opgeroepen door de politie. Op 5 februari liet Nancy haar baby achter bij een onbekende twaalfjarige jongen met de mededeling dat zij het kindje weer zou komen halen, echter is zij nooit verschenen om het kindje af te halen. De politie heeft via de media en haar website www.politie.sr en Facebookpagina Korps Politie Suriname informatie opgevraagd van de gemeenschap. Informatie vanuit de samenleving heeft ertoe geleid dat de moeder in beeld is gebracht. Aan de politie heeft de moeder verklaard dat zij niet voor het kind kan zorgen en daarom het kind heeft achtergelaten. Zij is aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!