Familie Ramesar verliest 149 kippen door stroomuitval

Familie Ramesar verliest 149 kippen door stroomuitvalDe familie Ramesar te Ephraimzegenweg heeft op 22 maart door een stroomonderbreking van de NV Energie Bedrijven Suriname, 149 kippen verloren. ‘We hebben kippen die in de leg zijn. Daar hadden wij geen problemen mee. Deze kippen waren ongeveer twee maanden jong. Zij zijn het donker niet gewend. Bij deze stroomuitval hebben de kippen uit angst zichzelf opgehoopt, waardoor een groot deel van de kippen zichzelf heeft verstikt. Dit ongeval deed zich rond 23.00 uur in de avond voor. De familie Ramesar werd door de buurman gealarmeerd, maar het was intussen al te laat. De benadeelde zegt dat het de eerste keer is dat zo iets zich heeft voorgedaan. Echter is het niet de eerste keer dat EBS de buurt in het donker laat. De politie werd ingeschakeld en die verwees naar EBS. Na met de EBS contact te hebben opgenomen, werd aangegeven dat het bedrijf alleen inkomt bij schade aan apparatuur, waar in dit geval geen sprake van is.

error: Kopiëren mag niet!