Woning Welgedacht C geheel afgebrand

Woning Welgedacht C geheel afgebrand (1)De rode haan heeft weer gekraaid. Dinsdagmorgen was er een brand aan de Welgedacht C weg in het politieverzorgingsgebied van de Nieuwe Grond. De familie A. is op die bewuste morgen dakloos geworden. Hun woning is in de vlammenzee verloren gegaan. Omstreeks 07.25 uur kreeg de politie de melding van een woningbrand. Ter plekke aangekomen trof de politie een laagbouw stenenwoning aan die in brand stond. De brandweer heeft het vuur na enige tijd onder controle gekregen. De inboedel en de binnenzijde van het huis zijn geheel afgebrand. Alleen de stenen muren staan nog overeind. De bewoners van het afgebrand huis waren ten tijde van de brand thuis. Zij verkeren in een zeer emotionele toestand en konden daardoor de politie niet te woord staan. De politie is later terug geweest om een verklaring van hen te krijgen over de situatie. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!