FCS Nacional viert 13-jaar Nacionello met overwinning op Himmat

Het team van de 45 plussers van FCS Nacional en VVV Himmat (foto: Regilio Derby)
Het team van de 45 plussers van FCS Nacional en VVV Himmat (foto: Regilio Derby)
De Stichting Nacionello Beheer heeft vrijdag het 13-jarig bestaan van het Nacionello Sportpark herdacht. Daarbij werd zoals elk jaar het geval is, een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tussen FCS Nacional 45+ en de gasten van VVV Himmat uit Nederland. Deze wedstrijd werd door Nacional met 2-0 gewonnen. Willem Doest en Gino Brandon scoorden voor de ploeg van voorzitter Hemant Jaikaran. Hierna namen de 35 plussers van Nacional het op tegen Curaboys. Bij Nacional 35+ speelde Marlon Felter ook mee. Felter is een icoon die de leiding had van de glorietijden van FCS Nacional in de SVB Hoofdklasse op dit sportpark. De 35+ van Nacional won met 7-0. Ronny Vrede (2x), Nene, Patrick Benn, Marlon Felter, Bryan Tammenga en Pan Nazir scoorden de goals.

error: Kopiëren mag niet!