Moeder en 2 kinderen overvallen in slaap

Vier criminelen zijn maandagochtend rond 03.30 uur middels braak in een woning aan de Javaweg binnengedrongen. De rovers hebben de shutters gelicht en zich via die ruimte toegang tot de slaapkamer verschaft. Desgevraagd geeft J., een broer van het slachtoffer, te kennen dat zijn zus met haar twee minderjarige kinderen in de kamer sliep. Zij werd terstond gekneveld. Ook haar oudste dochter van 6 jaar werd gekneveld. Dit alles gebeurde onder bedreiging van een vuistvuurwapen. Een van de daders had een wapen bij zich en de overige waren ongewapend, maar wel gemaskerd. Het huis werd overhoop gehaald. De buit betreft in deze SRD 6.000, USD 1.000 en waardevolle sieraden. Na de daad zijn de overvallers met de wagen van de benadeelde ervandoor gegaan. Het betreft in deze een Toyota Ist. De politie van Santo Dorp heeft de buitgemaakte wagen teruggevonden in haar verzorgingsgebied. Volgens J. was zijn zwager ten tijde van de overval aan het werk. Zijn zus en kinderen waren alleen thuis. De slachtoffers zijn getraumatiseerd en zijn nu heel bang om in de woning te blijven, zegt de broer. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De sterke arm werkt aan de opsporing van de verdachten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!