Fernandes introduceert zesde generatie Volkswagen Transporter

Weinig auto’s hebben zo een succesverhaal als de Volkswagen Transporter: het is de bestelwagen die de basis heeft gelegd voor het hele bestelwagensegment, of het nu gaat om goederenvervoer of personenvervoer. De Volkswagen Transporter heeft sinds 1950 een unieke plaats verkregen binnen de internationale gemeenschap. Het voertuig is een belangrijk onderdeel in de vrijetijdsbesteding van gezinnen, maar ook is de Transporter sindsdien onontbeerlijk bij de uitoefening van verschillende beroepen. Daarmee heeft deze Volkswagen een bijdrage geleverd aan de gehele samenleving, in Suriname en daarbuiten. Het succes van de Volkswagen Transporter heeft het voertuig gemaakt tot een uniek icoon binnen de autoindustrie. De exclusieve en feestelijke launch van de zesde generatie van de Volkswagen Transporter vindt plaats op17 maart 2016. De zesde generatie van de Volkswagen Transporter is nu al internationaal bekroond met de ‘Van of the Year 2016’ award, en onderscheidt zich, zoals alle Volkswagen Bedrijfswagens, van andere aanbieders door zijn betrouwbaarheid, lage cost of ownership, veiligheid, comfort en efficiëntie. De vijfde generatie van de Volkswagen Transporter was al een groot succes in ons land.

error: Kopiëren mag niet!