E-sites vindt nieuwe partner in Bearingpoint Caribbean

E-sites heeft vanaf 1 maart 2016 een nieuwe partner in Bearingpoint Caribbean gevonden. Gezamenlijk gaan zij diensten op het gebied van mobiele app-technologie en online marketing aanbieden aan de regionale overheidsbranche. De aansluiting moet gaan zorgen voor verbreding en optimalisatie van ieders dienstverlening.
E-sites
E-sites, met kantoren in Suriname en op Curaçao, is bekend op de markt als dé strategische partner voor de digitale ontwikkelingen en mobiele oplossingen. De organisatie werkt voor grootschalige online projecten voor internationale partijen over de hele wereld. De online producten worden door middel van strategische online marketingtrajecten op de markt gezet. In de gezamenlijke projecten wordt het team ondersteund door de in Nederland gevestigde E-sites Group. In het totaal telt E-sites meer als 100 medewerkers. ‘De komende fase staat in het teken van verrijking van onze solutions voor overheden binnen de Dutch Caribbean (voormalig Nederlandse Antillen, Aruba en Suriname) en de engelstalige Caribische regio.’
Nauwe aansluiting
Met de samenwerking versterkt E-sites haar positie als dé internetexpert ook voor de overheidsmarkt. E-sites is specialist in internettechnologie en online marketing en levert ook diensten op het gebied van ontwikkeling van mobiele applicaties. De diensten van beide bedrijven sluiten goed op elkaar aan. Bearingpoint Caribbean is expert op het gebied van IT-oplossingen voor de publieke sector en heeft een lange staat van dienst in deze overheidssector. Deze overheden willen hun IT-systemen ook beschikbaar maken voor het gebruik op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.
Verbeteren ‘connectivity’
De aansluiting past in de groeistrategie van beide ondernemingen. Deze groei biedt namelijk nieuwe kansen en ontketent nieuwe energie. Door slimme inzet van mobiele technologie als verlengstuk van de overheidsorganisatie worden de interne processen verder gedigitaliseerd. Maar ook wordt de juiste verbinding gezocht tussen de interne processen en de samenleving en de burger. Hierdoor wordt een grote stap voorwaarts geboekt op het gebied van klantervaring en optimalisatie van efficiency. De aansluiting is daarom van belangrijke toegevoegde waarde voor de klant.
Integratie werkzaamheden en synergie
Beide bedrijven blijven onder eigen naam actief en zelfstandig opereren. Wel worden processen geïntegreerd en geoptimaliseerd. Door vanaf een beginfase van een project aandacht te besteden aan de mobiele toepassingen, worden kennis en inzichten gecombineerd. Dit zorgt voor een optimaal bouwproces en een verrijking van de IT-systemen. Het partnership markeert een nieuwe fase in dienstverlening van beide organisaties. Bearingpoint is in de markt bekend als dé leverancier van IT-oplossingen in de publieke sector, zoals de belastingketen, sociale zekerheid en rechtshandhaving. Door deze systemen slim te bouwen, weten deze naadloos aan te slaan op de kennisintensieve processen van overheden en diens wet- en regelgeving. Vanuit kantoren op Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint Maarten opereert de organisatie voor internationale klanten over de hele wereld. Een team van bijna 100 medewerkers wordt ingezet voor deze grootschalige projecten.

error: Kopiëren mag niet!