Gepensioneerde inspectrice overvallen in haar slaapkamer

De 74-jarige gepensioneerde inspectrice van politie L.O. kreeg de schrik van haar leven toen zij zaterdagochtend rond 03.45 uur wakker werd om naar het toilet te gaan. Op dat moment werd haar slaapkamerdeur ingetrapt door een ongewapende crimineel. Bij die gelegenheid heeft de rover de halsketting van de vrouw weggerukt en daarna de benen genomen. Volgens verklaring van L.O. schrok zij wakker, nadat zij gestommel had gehoord. Zij merkte niets verdacht en zou naar het toilet gaan. Op dat moment heeft de rover haar overvallen en beroofd. De benadeelde zegt dat de dader een zijdeur op de begane grond heeft geforceerd. Via die opening heeft hij zich toegang verschaft tot de bovenwoning. Op een tafel in de woning had zij haar handtas gelaten. Uit die tas mist de aangeefster SRD 350. Dit geval deed zich voor aan de Altagraciastraat in het politieverzorgingsgebied Uitvlugt. De pensioneerde inspectrice van politie is ongedeerd gebleven. Het onderzoek duurt voort. De sterke arm is naarstig bezig met de opsporing van de dader.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!