Echtgenote rijdt in op politieman

Zondagmorgen heeft een vrouw haar levenspartner, die een politieman is, aangereden in het politieverzorgingsgebied Latour. Het betreft een man-vrouwkwestie. Man en vrouw kregen ruzie waarna beide besloten om thuis bij de ouders van de politieagent dit probleem te bespreken. Onderweg heeft de vrouw de politieman, die op zijn bromfiets wegreed, ter hoogte van de Venasteeg, aangereden. Volgens verklaring van de echtgenote zou zij per vergissing op haar echtgenoot hebben ingereden. Als gevolg van de aanrijding liep de politiefunctionaris kneuzingen en een schaafwond op. De vrouw verklaarde dat zij zou hebben uitgeweken voor een kuil op het wegdek. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie mocht de 27-jarige T.E. naar huis.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!