Gewapende criminelen overrompelen slachtoffers in slaap

Drie criminelen hebben in het weekend een gewapende overval gepleegd aan de Goedehoopweg in het politieverzorgingsgebied Latour. Uit het onderzoek blijkt dat de daders rond 4.00 uur ‘s ochtends in de woning van het gezin zijn binnengedrongen. Zij waren gewapend met respectievelijk een vuistvuurwapen, een jachtgeweer met ingekorte loop en een kapmes. Dit gezin werd in hun slaap overrompeld. De rovers maakten een tas met daarin Euro 500 en 50 gram goud buit. Daarnaast zijn twee mobiele telefoons en een gouden halsketting van 10 gram buitgemaakt. De slachtoffers hebben geen letsels opgelopen. Uit het onderzoek blijkt dat de criminelen via de achterdeur zich toegang tot de woning hebben verschaft. Na hun daad verlieten de overvallers de plaats te voet. De politie van Latour is nog bezig met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!