Parbo Radler moet een nieuwe doelgroep tevreden stellen

Na ongeveer een jaar de Parbo Radler te hebben getest onder de Surinaamse bevolking, heeft Parbo Bier gisteren hun derde innovatie Parbo Radler officieel op de markt gebracht. Dit geschiedde in het Jacana resort. Rutger van der Stegen, marketing manager van Parbo Centrale N.V., zegt dat na Parbo Chiller en Parbo Light nu Parbo Radler zich officieel heeft aangemeld. De eerder twee genoemde innovaties hebben hun klanten al.
‘Met Parbo Radler willen wij een nieuwe doelgroep tevreden stellen. Vanaf gisteren is deze nieuw biersoort in de Surinaamse supermarkten en in de horecasector te verkrijgen. Het is een mix van het heerlijke Parbo bier en 100% natuurlijk limoensap. Het bier heeft met 2 % een lager alcoholpercentage en is dubbel verfrissend van smaak. De combinatie van Parbo bier en limoensap geven Parbo Radler een werkelijk “doordrinkbaar” en verfrissend karakter. Ideaal voor bij de maaltijd, na het sporten of andere momenten waarop je extra verfrissing zoekt’, zegt Earl Frijmersum, Senior Brand Manager van Parbo.
Parbo heeft in 2015 haar 60-jarig bestaan gevierd. Het bedrijf heeft de drang om te vernieuwen steeds voorop geplaatst in haar denken. De Surinaamse Brouwerij, als marktleider, ziet het als haar verantwoordelijkheid om de biermarkt vernieuwend en interessant te houden. Dit betekent dat er continu wordt gekeken naar producten die nieuwe consumptie momenten en consumenten aanspreken, zegt van der Stegen. Parbo Radler is een voorbeeld van en is bijvoorbeeld een alternatief voor soft tijdens het eten of andere momenten waarbij een verfrissend 2% alcoholisch product past.
Om het product aan te laten sluiten bij de duurzaamheidsstrategie van de Surinaamse Brouwerij N.V. is voor de flesverpakking gekozen voor een 25 cl retourfles met statiegeld. Zo wil de brouwerij met dit nieuwe product bijdragen aan minder afval op straat en een schoner milieu. Deze fles kost SRD 3,50. De blikverpakking van 50 cl kost SRD 5,50.

error: Kopiëren mag niet!