4 verdachten opgepakt bij drugsrazzia Wageningen

De politie heeft in het weekend een drugsrazzia gehouden te Wageningen, waarbij vier verdachten zijn ingerekend. De politie heeft in verband met het onderzoek de gebroeders Jona R., Jozeph R. en hun comparanten Romario G. en Harry S. in de kraag gevat. Deze verdachten verhandelden drugs aan tieners. Hun werkwijze is dat zij het verderfelijk spul vanuit Nickerie naar Wageningen brachten om vervolgens aan tieners te verkopen. De verdachten hielden zich op in een pionierspark te Wageningen. De politie heeft toegeslagen en heeft de verdachten in een wagen aangetroffen. Bij hun in de auto werden acht wikkels marihuana, twee scharen, een boekje tabakspapier en een marihuana crusher aangetroffen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn alle vier hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. Widjaikoemar Oedit, regiocommandant West, bevestigt de aanhouding.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!