Duo aangehouden voor posten drugs

De 27-jarige Donavan W. is op dinsdag 9 februari door de Narcoticabrigade aangehouden. Donavan heeft in de maand maart van het vorige jaar een doos op de post gedaan. Bij controle door de douane werd er cocaïne onderschept in één van de voedingsmiddelen. De cocaïne was verstopt in pakken kokospoeder. De verdachte verklaarde bij de voorgeleiding dat hij tot twee keren toe dozen op de post had gedaan voor zijn oude schoolkameraad, de 28-jarige Orville M. Orville werd op vrijdag 12 februari aangehouden. Hij ontkende de doos te hebben aangeboden aan Donavan om te posten. Uit feiten en omstandigheden, die uit het onderzoek zijn komen vast te staan, zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie beide mannen in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!