Winkelier op klaarlichte dag overvallen

Een winkelier aan de Ramgoelamweg is vrijdag op klaarlichte dag overvallen door twee rovers. Een van de daders was gewapend met een vuistvuurwapen. Uit het onderzoek blijkt dat rond 10.00 uur de winkelier alleen in de winkel was. Hij zat achter de kassa toen twee personen de winkel binnenstapten. Bij die gelegenheid heeft een van de rovers de winkelier terstond onder schot gehouden, terwijl de andere rover op de uitkijk stond. Onder bedreiging van het wapen maakte de rover de dagopbrengst en een onbekend aantal opwaardeerkaarten van verschillende providers buit. De winkelier kon Dagblad Suriname niet vertellen hoe de daders de plaats hadden aangedaan. Zij zijn na de beroving uit de winkel weggerend. De winkelier is lichamelijk ongedeerd gebleven, maar gaf aan dat hij een trauma van deze beroving heeft opgelopen. De buit betreft een geldbedrag van ruim SRD 1000,-.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!