Gewapende overval op supermarkt Zwartenhovenbrugstraat

Drie gewapende criminelen hebben vrijdagochtend een roofoverval gepleegd in een supermarkt annex woning aan de Zwartenhovenbrugstraat. Twee slachtoffers werden in hun diepe rust overrompeld en mishandeld.Een van de rovers was gewapend met een vuistvuurwapen en de andere met een koevoet. Onder bedreiging van een wapen werden waardevolle sieraden, SRD 20.000,- en USD 2.000,- buitgemaakt. De rovers hebben middels braak zich toegang tot het pand verschaft. Zij hebben de achterdeur en het traliewerk daarvan geforceerd. De politie van Nieuwe Haven is ter plekke geweest. De twee slachtoffers vertoonden verwondingen. Zij zijn vermoedelijk met het koevoet en de kolf van het wapen mishandeld geworden. De daders hebben met medeneming van de buit de plaats voor de komst van de politie verlaten. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!