Alleenstaande vrouw verkracht door buurtbewoner

Een 35-jarige alleenstaande vrouw is dinsdagmorgen in haar woning door een buurtbewoner verkracht. Uit het onderzoek blijkt dat de vrouw alleen in haar woning aan de Satijnweg te Koewarasan woont. De verdachte woont een straat verder en heeft gisteren zijn kans schoon gezien om onopgemerkt de woning binnen te dringen. Eenmaal in de woning heeft hij tegen de wil van het slachtoffer in, seksuele gemeenschap met haar gehad. De politie van Santo Boma heeft een onderzoek ingesteld. Op basis van de verklaring van het slachtoffer is de verdachte kort daarna aangehouden. Hij is ter zake verkrachting in verzekering gesteld. Het slachtoffer is inmiddels met een visum verwezen naar een gynaecoloog. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!