Kamal Haasan op Twitter

KamalHaasanmakespatrioticdebutonTwitterActeur en filmmaker Kamal Haasan werd dinsdag 26 januari lid van Twitter . De eerste video die hij plaatste was een uiting van vaderlandsliefde. De 61-jarige multi-getalenteerde acteur zong in de video het volkslied en schreef: “India’s strijd voor vrijheid blijft zelfs vandaag uniek. Het respecteren hiervan is de enige manier om dit te behouden en om nieuwe wereldstandaarden te zetten .”
Binnen twee uren nadat Kamal Haasan lid werd van Twitter, had hij reeds 15,000 volgers.
Dochter Shruti Haasan verwelkomde haar vader. Ze twitterde: “Een van de mooiste momenten ooit op Twitter ! Welkom op Twitter mijn meest favoriete persoon @ikamalhaasan to twitter ! Houd van je papa.” Haar vader reageerde met, “Houd ook van je sk.”
Shruti heeft meer dan 3.3 miljoen volgers op Twitter, terwijl Kamal’s jongere dochter Akshara Haasan, die het afgelopen jaar debuteerde in Bollywood met ‘Shamitabh’, 45,000 volgers heeft.
Kamal Haasan werd voor het laatst gezien in ‘Thoongavanam’ en ‘Cheekati Rajyam’. Zijn aankomende film ‘Viswaroopam 2’ zal dit jaar uitkomen.

error: Kopiëren mag niet!