Pooja Bhatt terug op het witte doek

PoojaBhattbackonthebigscreenPooja Bhatt, die voor het laatst gezien werd in Rahul Bose’s Everybody Says I’m Fine, zal na ongeveer 15 jaar terug zijn op het witte doek met haar vader Mahesh Bhatt’s nog ongetitelde project. Ze zal de rol vervullen van een actrice met een alcoholprobleem, die haar kind opgeeft tijdens haar zoektocht naar roem.
Volgens de actrice zijn vrouwelijke rollen niet zo machtig als 20 of 30 jaar terug. Toch is Pooja enthousiast, omdat ze vindt dat er niet veel vrouwelijke vertegenwoordiging is in de films van tegenwoordig. Ook vindt zij dat de rol een poging is om het lot van vrouwen te herschrijven. “In de meeste gemeenschappen krijgt een man die zijn kind verlaat, een tweede kans. Maar als een moeder haar kind verlaat, wordt zij gezien als een duivelin. Daar willen we verandering in brengen. We willen de taboe doorbreken”.

error: Kopiëren mag niet!