Kyaa Kool Hain Hum 3 verboden in Pakistan vanwege obsceniteit

KyaaKoolHainHum3facesbaninPakistanoverobscenecontentByBollywoodHungamaNewsNetworkSex comedy’s worden vaak zwaar gecensureerd in bepaalde landen en Balaji Motion Pictures hun “Kyaa Kool Hain Hum 3”, vormt daar geen uitzondering op. De film kent tal van seksueel impliciete scenes en de Pakistaanse censuur Raad heeft de film verboden in hun land. Dit besluit werd op 25 januari genomen na een vergadering van de Raad.
Volgens de Raad is de film ongeschikt voor de kijkers. De voorzitter van de Raad, Mobashir Hasan, zegt dat er actie zal worden ondernomen tegen de distributeur. Deze zal beboet worden voor de import en verkoop van de film, zonder daarvoor de juiste wegen te bewandelen.
Ook de SBFC (Sindh Board of Film Certification) zegt dat de inhoud van KKHH 3 bezwaarlijk is en dat de film in Punjab en Sindh gebieden in Pakistan zal worden verboden.
Umesh Gadge is de regisseur van Kyaa Kool Hain Hum 3 , waarin Tusshar Kapoor, Aftab Shivdasani, Mandana Karimi en Gizele Thakral prominente rollen vervullen.

error: Kopiëren mag niet!