Leerlingen Oedraysingh Varmaschool raken in trance

Frontfoto Leerlingen Oedraysingh Varma school 1
Frontfoto Leerlingen Oedraysingh Varma school 2Op de Oedraysingh Varmaschool heeft zich een ernstige situatie voorgedaan. Enkele leerlingen op de lbgo-school zijn in trance geraakt zijn. De situatie was zodanig van aard dat één der leerlingen zelfs zijn moeder heeft aangevallen nadat zij op school was gekomen. De jongen zou op kantoor van de directeur getracht hebben zijn moeder te wurgen. Dat zeggen de medeleerlingen. Het begon allemaal tijdens het derde lesuur. Plots hoorde men enkele leerlingen gillen en stuk voor stuk raakten de kinderen in trance. Enkelen werden steeds gewelddadiger en begonnen te slaan en te schoppen. Één van de leerlingen was helemaal buiten westen en moest door medeleerlingen gedragen worden. Het is nog niet bekend wat de reden is.
Volgens de leerlingen gebeurt dit vaker. ‘Vorig jaar is men op school komen bidden, maar het helpt niet’, legt een geëmotioneerde scholier uit.
Foto’s FB Radio 10

error: Kopiëren mag niet!