“Wij Zijn Moe” krijgt veel response in Nickerie

Wij zijn moe
Wij zijn moe1Curtis Hofwijks houdt zijn protest niet binnen de grenzen van Paramaribo. Maandag trok Hofwijks naar het rijstdistrict Nickerie. Hofwijks geeft aan met dezelfde boodschap richting het district te zijn opgetrokken.
“Nickerie mag ook opkomen voor haar rechten. Het mag een succes genoemd worden. Nickerie is geweldig met zijn response, gezien er zo kort van tevoren is gemeld”, zegt Hofwijks. De groep “We zijn Moe” is na een pauze te hebben ingelast, sinds vrijdag weer terug. Vrijdag heeft de groep op het Onafhankelijkheidsplein haar stem laten horen tegen wat zij noemt ‘de achteruitgang van Suriname’. “De tijd is rijp geworden om wederom van ons te laten horen”, zegt Curtis Hofwijks, trekker van de groep.
Volgens Hofwijks zijn de mensen die nu aan de macht zijn, wel in staat om zaken aan te pakken, maar ze doen er gewoon niets aan. “Er is geen gebrek aan deskundigheid. Er is ook geen gebrek aan goede ideeën. Er is gewoon gebrek aan de uitvoering. Aan de andere kant accepteren wij dit ook. Onze acceptatiementaliteit maakt dat wij vandaag de dag in deze situatie zitten. Mensen zullen kritischer moeten worden”, aldus Hofwijks.

error: Kopiëren mag niet!