Nieuwjaarsreceptie Nederlandse ambassade

1 Nieuwjaarsreceptie Nederlandse ambassadeDe ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Paramaribo heeft vrijdag haar traditionele nieuwjaarsreceptie gehouden. Vanuit het ministerkorps werd de receptie bijgewoond door de ministers Patrick Pengel (Volksgezondheid), Sieglien Burleson (Handel en Industrie) en Niermala Badrising (Buitenlandse Zaken).
Ambassadeur Ernst Noorman sprak over de historische banden tussen Suriname en Nederland. Hij is de mening toegedaan dat de voortzetting van de samenwerking tussen beide landen, ertoe kan leiden dat er grotere hoogtes kunnen worden bereikt.
Noorman benadrukte tijdens zijn toespraak ook de vooruitzichten in 2016. Voor Suriname ziet het er economisch gezien in dit jaar niet geweldig uit, maar de ambassadeur gelooft erin dat er alles aan zal worden gedaan om de harde tijden te overbruggen.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!