‘We zijn moe’ weer actief

Curtis Hofwijks GÇ£De verkeerde kant opgaan, doet de  goede dingen tenietGÇDe groep “We zijn Moe” is na een pauze te hebben ingelast terug. Gisteren stond de groep weer op het Onafhankelijkheidsplein om haar stem te laten horen tegen wat zij noemen de achteruitgang van Suriname. “De tijd is rijp geworden om wederom van ons te laten horen”, zegt Curtis Hofwijks, trekker van de groep.
Hun doelstelling is nog steeds om het Onafhankelijkheidsplein zwart te krijgen. “Ik geloof dat het vroeg of laat zal gebeuren. Ik hoop dat het alleen niet te laat wordt voor het gebeurt. Hoe eerder hoe beter. We gaan als land de verkeerde kant op. Er gebeuren wel goede dingen, maar als de richting van het land verkeerd is, maakt het niet uit wat voor goede dingen men doet. De verkeerde kant opgaan, doet de goede dingen teniet”, zegt Hofwjks.
Volgens Hofwijks zijn de mensen die nu aan de macht zijn wel in staat om zaken aan te pakken, maar ze doen er gewoon niets aan. “Er is geen gebrek aan deskundigheid. Er is ook geen gebrek aan goede ideeën. Er is gewoon gebrek aan de uitvoering. Aan de andere kant accepteren wij dit ook. Onze acceptatiementaliteit maakt dat wij vandaag de dag in deze situatie zitten. Mensen zullen kritischer moeten worden”, aldus Hofwijks. Vandaag wordt het fysieke protest voortgezet op Spanhoek.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!