Bestuurder zonder rijbewijs rijdt prowagen in de prak

1 Bestuurder zonder rijbewijs rijdt prowagen in de prakEen aanrijding heeft vrijdagmiddag plaatsgevonden op de kruising van de Keizerstraat en de J.A. Pengelstraat tussen een prowagen en een personenwagen. De oorzaak van deze aanrijding is vooralsnog niet bekend. Deze aanrijding heeft plaatsgevonden bij het verkeerslicht. Als gevolg van de aanrijding hebben twee agenten en een militair letsels opgelopen. Ook de betrokken dienstwagen en de personenwagen zijn zwaar beschadigd. De dienstauto heeft schade aan de rechterzijkant en voorzijde en de personenauto heeft schade aan de voorzijde. De bestuurder van de personenwagen is niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Indien er sprake is van zwaar lichamelijk letsel zal de onbevoegde bestuurder in verzekering worden gesteld, zo niet wordt hij op de bon geslingerd wegens rijden zonder rijbewijs.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!