Slachtoffer kappartij Albina in coma

Twee mannen raakten maandag verwikkeld in een woordenwisseling, welke is ontaard in een vechtpartij. Een van de mannen heeft daarbij ernstige kapverwondingen opgelopen aan zijn hoofd. Hij is na het incident vervoerd naar St. Laurent. Vanwege het feit dat de letsels van ernstige aard waren, heeft men het slachtoffer verwezen naar Martinique. Het slachtoffer is in coma beland vanwege de opgelopen letsels. De moeder van het slachtoffer heeft pas in de middag aangifte ter zake gegaan. De politie van Albina stelde gelijk een onderzoek in en de verdachte werd kort daarna in de kraag gevat. Volgens verklaring van de verdachte verkocht het slachtoffer hasj bij de markt. Hij is toen een wikkel van 5 gram bij hem gaan kopen. Later kwam de verdachte tot de ontdekking dat het latere slachtoffer in plaats van 5 gram hasj slechts 3 gram aan hem had verkocht. Er ontstond toen hierover een woordenwisseling tussen de koper en de verkoper. De verdachte haalde een houwer uit zijn wagen en kapte het slachtoffer aan zijn hoofd. Hangende het verdere onderzoek is de verdachte in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!