Criminelen kappen bewoner aan hoofd

Een brute roofoverval heeft zich donderdagochtend rond 04.00 uur voorgedaan aan de Klarinetstraat in het politieverzorgingsgebied Kwatta. Uit het onderzoek blijkt dat een echtpaar woonachtig is in de woning, welke de criminelen tot doelwit hebben gemaakt. Vier criminelen zijn de woning middels braak binnengedrongen De hoofdbewoner, de 50-jarige J.H., werd wakker toen hij een gestommel hoorde. Tot zijn schrik merkte J.H. dat een gemaskerde man zich in zijn woning bevond. Er ontstond een worsteling tussen de verdachte en het slachtoffer. De verdachte haalde toen een houwer tevoorschijn en bracht daarmee enkele slagen op het behaard hoofd van de heer des huizes toe. Het slachtoffer heeft drie kapverwondingen aan zijn hoofd opgelopen. Na de daad zijn de daders met het voertuig van de benadeelde ervandoor gegaan.
De politie van Kwatta, die intussen melding hiervan had gekregen, is voor onderzoek naar de plaats geweest. Het slachtoffer werd door de ingeschakelde ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De politie ontving na ongeveer een half uurtje melding dat de gestolen auto onbeheerd was aangetroffen te Sophia’s Lust. De politie van Kwatta heeft het verdere onderzoek overgedragen aan recherche Regio Midden Suriname. De buit betreft geldsbedragen, sieraden en twee mobiele telefoons. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!