KNVB-preses Van Praag toert door Suriname

Frontfoto 2De voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB), Michael van Praag, bewondert een aandenken die hij gehad heeft van de voorzitter van de Meerzorg Sportbond (MSB), Michel Nathoe. Van Praag bezocht de MSB gisteren als onderdeel van zijn landelijke toer door Suriname. Onder andere Albina, Moengo en Boys Sportcentrum heeft hij al aangedaan, vandaag volgt Stibula te Latour. De KNVB-topman is op bezoek bij de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Ook met de SVB heeft hij gesprekken gehad, onder andere over een nieuw te bouwen Andre Kamperveenstadion. Van Praag kreeg vorig jaar ondersteuning van de SVB toen hij kandidaat-voorzitter was van de Fifa. Vrijdag keert hij met zijn topdelegatie, met onder andere zijn directeur Bas van Oostveen, terug. (foto: Regilio Derby)

error: Kopiëren mag niet!